Karahallı Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 276 531 60 05
WEB https://karahallianadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Konak Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No86 Karahallı /UŞAK
VİZYON : İçinde yaşadığımız çağın bilgi ve teknolojisi ile donatılmış,gelecek yüzyılların gereklerine göre milletimizin ihtiyaç duyacağı hamleleri yaptırabilecek temsilciler yetiştirmek.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına,Türk milletinin milli ve manevi değerlerine bağlı,çağın gerektirdiği bilgi ve teknoloji ile donatılmış vatansever nesiller yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün.
Yabancı Dil : İngilizce, Almanca.
Isınma : Kalorifer
Servis : Okulumuzda öğretmen servisi bulunmamaktadır. Okulumuz öğrencileri çevre mahallelerden taşımalı sistemle ulaşım sağlamaktadırlar.
Ulaşım : İlimiz merkezine ilçemizden her saat minibüs bulunmaktadır. Minübüs ücreti 40 TL´dir.
Yerleşim Yeri : 5900 nüfuslu temiz, sakin bir Ege ilçesidir. Haftada bir adet pazar kurulmaktadır, pazar haricinde manav bulunmamakta olup, iki adet kurumsal market bulunmaktadır. Denizli ve Uşak´a ortalama ulaşım 1 saattir. İlçemizde iki adet TOKİ vardır. Evler sobalı ve kaloriferli olarak ısınmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 64 km
Kontenjan Bilgileri :